Menu
Your Cart

When you pick up your order from the restaurant EVERY DAY between 12:00 and 16:00, you get a 20% discount.

About Us

ТЕМАТИЧНИ ВЕЧЕРИ

Заповядайте на незабравимо пътуване из разнообразието на балканската култура и гастрономия. Нашите тематични вечери ви предлагат възможността да се насладите на автентични балкански ястия, вдъхновени от различните държави на Балканския полуостров. От българската шопска салата, до гръцкото тирокафтери и турската баклава - предлагаме изобилие от вкусове, които ще ви пренесат в сърцето на Балканите. 

Конгресен туризъм

Ако търсите идеалното място за организиране на конгреси, семинари или бизнес срещи, нашето заведение е точното място за вас. Предлагаме модерни и удобни пространства, оборудвани с необходимата техническа инфраструктура, за да отговорим на вашите изисквания. Разчитайте на нашия екип от професионалисти, който ще се погрижи за безупречното протичане на вашето събитие.

Тиймбилдинг

За тиймбилдинг събития, които комбинират работата с удоволствието, ние сме вашият идеален партньор. Предлагаме забавни и предизвикателни игри и активности, вдъхновени от балканската култура и традиции. Вашият екип ще се забавлява и сътрудничи, докато създава специални спомени и заздравява връзките помежду си.

Рожденни и именни дни, юбилеи, фирмени и частни партита

Нека направим вашето специално събитие незабравимо! Ние ще се погрижим да организираме персонализирано събитие, което да отразява вашата индивидуалност и предпочитания. От традиционни балкански ястия до жива музика и впечатляваща декорация, ще създадем атмосфера на вълнение и радост за вас и вашите гости.

Жива музика

Нашият ресторант е дестинацията, където можете да се насладите на жива музика, която ще ви направи да се потопите в балканската музикална традиция. Професионални музиканти ще изпълнят най-добрите балкански мелодии, които ще ви накарат да танцувате и да се забавлявате с вашите приятели и близки.

Кръщенета, банкети, сватби, балове

Ако планирате специални събития като кръщене, банкет, сватба или бал, нашият ресторант предлага идеалната обстановка за вас. Отличаваме се с професионализъм и внимание към детайлите, за да направим вашето събитие незабравимо. От елегантна украса до персонализирани менюта и внимателно подбрана музика, ние ще се погрижим за всичко, за да направим вашето събитие едно изключително и незабравимо изживяване.


Изберете нашето заведение за вашето следващо събитие и се насладете на атмосферата и вкусовете на Балканите. 

потвърдете Вашето присъствие на +35989 438 3575

Очакваме ви с нетърпение!